G-news

Πυρκαγιά στη Λειβαδιά....Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη θέση Καραμσα του Δήμου Χαιρώνιας.Καίει χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος συμμετέχουν στις προσπάθειες κατάσβεσης και δύο αεροσκάφη. -----g-press-----Φρένο στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων;......Προβλήματα και εμπλοκές δημιουργούνται στο σύστημα απογραφής του προσωπικού του Δημοσίου και των ΝΠΔΔ(Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) καθώς επιβάλλει «περικοπές» η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΠΔ), επιτρέποντας να συγκεντρωθούν στοιχεία που αφορούν μόνο τη μισθοδοσία των υπαλλήλων. -----g-press-----"Ο δρόμος της Τουρκίας στην ΕΕ θα ανοίξει το Σεπτέμβριο".....Οι μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με στόχο την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσουν νέα ώθηση το Σεπτέμβριο, όταν οι πολίτες της χώρας ψηφίσουν για το πακέτο των Συνταγματικών μεταρρυθμίσεων, υποστήριξε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της. -----g-press-----Δήλωστε το καρτοκινητό σας μέχρι 30 Ιουλίου....Χωρίς...ταυτότητα παραμένουν περισσότερα από 4 εκατομμύρια καρτοκινητά, σχεδόν έναν μήνα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποχρεωτική ταυτοποίησή τους.

Η τσόντα της Μ.Ντούβλη!!!


Ακούσατε Ακούσατεεεεεεε....Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η νέα τσόντα της SIRINA με πρωταγωνίστρια την "μανα" Μαριάννα Ντούβλη που το κάνει για το παιδί της όπως δήλωσε! Αυτό είναι παράδειγμα προς όλες τις μητέρες του κόσμου, μπράβο κοπελάρα μου!!!!

Διαβάστε το σενάριο της τσόντας...Η Βίβιαν Ιωακείμ (Μαρία) είναι η μοναδική από τις κοπέλες της παρέας της που δεν έχει κάνει ποτέ one night stand. Η Μαριάννα Ντούβλη αναλαμβάνει να την πείσει να το κάνει. Έτσι, οι φίλες μαζεύονται στον πολυχώρο Πηνελόπη και Μνηστήρες και
η Ντούβλη πείθει την Βίβιαν Ιωακείμ να κάνει σεξ με τον μπάρμαν στις τουαλέτες. Η σκηνή κρατάει 18 λεπτά και είναι μακράν η καλύτερη του ροζ DVD της Μαριάννας Ντούβλη. Πληροφορίες, μάλιστα, λένε οτι ο ίδιος ο Σειρηνάκης δεν πίστευε οτι κανείς θα αγοράσει το DVD μόνο για να δει την Μαριάννα Ντούβλη, υπάρχουν άλλωστε και torrent downloads, αλλά και streaming τσοντο-sites. Φρόντισε λοιπόν να υπάρχει αυτή η σκηνή παθιασμένου σκληρού πορνό στην τουαλέτα του μπαρ για να ανεβάσει την αγοραστική αξία της τσοντοταινίας.

Posted by G-PRESS | στις 5:57 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πέστε ότι θέλετε...ΑΝΤΕΧΩ!!